صادقی: دوست دارم در ذوب آهن بمانممحمد باقر صادقی دروازه بان ذوب آهن معتقد است امسال فصل پرفراز و نشیبی هم خودش داشته و هم باشگاه ذوب آهن خودش و ذوب آهن فصل پر فراز و نشیبی داشته اند. |
![]() |
او در ادامه گفت: ذوب آهن امسال از هر لحاظ خوب بود و در این فصل مدیریت و مربی خوبی داشتیم و نکته مهم دیگر این بود که در هر پست 2، 3 بازیکن خوب داشتیم. درست است که محسن مسلمان خیلی بازیکن خوبی است اما وقتی او رفت به خاطر بازیکنان خوبی که داشتیم کمبودش در تیم احساس نشد.واقعا از لحاظ مهره ای بازیکنان توانمند و با استعدادی داشتیم. عامل دیگری که باعث موفقیت مان شد روحیه قهرمانی بود. صادقی در رابطه با وضعیت خودش گفت: من زیاد از خودم راضی نبودم چون به خاطر مصدومیت نتوانستم آنطور که می خواستم کار کنم. امیدوارم فصل آینده شرایط بهتری داشته باشم. به هر حال هر بازیکنی در مقطعی خیلی خوب است و گاهی اوقات مشکلاتی بوجود می آید. من با ذوب آهن قرارداد دارم و علاقمند هستم در این تیم بمانم مگر اینکه باشگاه یا کادر فنی تصمیم دیگری بگیرند. من دوست دارم با ذوب آهن در آسیا بازی کنم.
|
مجله فرهنگی ورزشی سرگرمی سعادت صادقی ,داشتیم ,روحیه ,خاطر ,بازیکنان ,خوبی ,دوست دارم منبع
درباره این سایت